Qui som

A l'actualitat CMTS conta amb una plantilla integrada per 22 professionals altament qualificats.

Contínues inversions en maquinària i utillatges, permeten a CMTS realitzar màquines de grans dimensions, com per exemple els túnels de 60 metres de longitud.

EL NOSTRE MERCAT

CMTS conta amb instal·lacions en funcionament per tota Espanya, països Europeus, Continent Americà i Àfrica, sempre a través d'Enginyeries especialitzades.

El departament tècnic de CMTS col·labora de forma molt estreta en l'execució del projecte amb les seves Enginyeries Client.

EL NOSTRE SERVEI

CMTS conta amb una oferta global que va des de l'assessorament a la posada en funcionament, passant pel disseny així com per la fabricació pròpia i el muntatge.

CMTS oferix des de l'assessorament fins a la col·laboració amb cadascun dels nostres clients per a posar en funcionament els seus projectes a mida. La nostra experiència ens permet garantir la serietat en els terminis de lliurament i proporcionar així un servei integral al client final.

CMTS disposa d'Oficina Tècnica preparada per a realitzar dissenys a mida dels requeriments dels projectes de les seves Enginyeries clients.

LA NOSTRA QUALITAT

CMTS basa el seu bon funcionament en l'excel·lent qualitat dels seus productes, contínuament millorats per a oferir millors prestacions i un excel·lent servei. CaL destacar que CMTS fabrica un panell amb doble pestanya per a aconseguir un millor aïllament.

LA NOSTRA EVOLUCIÓ

CMTS que gaudeix d'un reconegut prestigi en el sector, es planteja com principals objectius de futur consolidar el seu lloc en el mercat i portar a terme un creixement controlat. Per a això CMTS no descarta estar oberta a qualsevol possibilitat, diversificant la seva activitat a mesura que ho demani el mercat.